Delta Dunarii este un paradis pentru cei ce vor sa se rupa de agitatia civilizatiei si locul perfect pentru cei care vor sa pescuiasca.

Pescuitul este una din cele mai vechi ocupatii ale populatiei din Delta Dunarii si reprezinta o activitate economica importanta pentru populatia activa a deltei.

In Delta Dunarii sunt sute de locuri unde se poate arunca undita în perioada legala de pescuit.

Lacul Fortuna este unul dintre cele mai mari lacuri din Delta Dunarii si se ajunge doar pe cale navigabila. Aici se poate practica pescuitul atat din barca cat si de pe mal.

Balta Traian este un alt loc unde pescarii îsi pot încerca norocul.

Canalul Olguta este locul ales de catre pescarii de stiuca si biban. Exista posibilitatea de a pescui si de pe mal, însa locurile sunt putine din cauza vegetatiei tari. Accesul se face cu barca, acest canal fiind o scurtatura a unei meandre a Canalului sontea.

Alte cateva locuri bune pentru pescuit sunt lacurile Lumina, Rosu-Rosulet, Puiu – Puiulet, Harasimova, Fortuna, Bogdaproste, Trei Ezere, Babina, Ulasova, Sfistun, Isac sau Uzlina.

Descopera pasiunea, farmecul povestilor pescaresti si bucura-te de intalnirea cu natura din Delta Dunarii.

Locul si varianta de pescuit in Delta Dunarii sunt optiunea dumneavoastra, noi va ajutam sa aveti conditii optime, maestria e responsabilitatea fiecaruia.

Acum puteti pescui gratuit si in prohibitie! Am amenajat pentru dumneavoastra un helesteu special pentru pescuit, in incinta pensiunii.
Va asteptam la Pensiunea Spring Delta Dunarii!